Hvis du har planer om at købe en tyngdedyne til dit barn, er der mange muligheder på det danske marked. Desværre er det langt fra alle tyngdedyner, der faktisk er lavet til børn. Det betyder, at de egentlig egner sig bedre til voksne end til børn.

Leder du efter en tyngdedyne til dit barn, er det derfor noget, du skal være opmærksom på. Vil du være sikker på, at dynen har den ønskede effekt på barnet, bør du se nærmere på en tyngdedyne fra Hush Little One. Den er nemlig udviklet specifikt til børn.

Hush Little One laver tyngdedyner specifikt til børn

Det er næppe overraskende for nogen, at behovet hos et lille barn er anderledes, end det er hos en voksen. Alligevel er hovedparten af de tyngdedyner, du finder på det danske marked, ikke lavet til børn. De er derimod lavet til voksne, og er dernæst skaleret ned i mindre størrelse.

Sådan forholder det sig ikke for Hush Little Ones dyner. De tror ikke på, at man kan lave en dyne, der kan bruges af både voksne og børn. Derfor har de valgt at bruge al deres energi på at lave en dyne, der kan imødekomme de behov, som både børn og babyer har.

Adskiller sig i forhold til fyldet

Det er ikke nogen hemmelighed, at babyer og småbørn tager alt ind. I deres første år både lærer og udvikler de sig med høj hastighed. Derfor er det ikke noget at sige til, at de ikke altid kan falde til ro. Det vil dog være muligt at hjælpe dem lidt på vej.

Det kan gøres med en tyngdedyne fra Hush Little One, der ikke indeholder vat. Det betyder, at granulatet bevæger sig frit inde i dynen, hvorfor det effektivt stimulerer muskel-ledsansen. Det gør også, at dynen kan smyge sig tæt omkring barnets krop, hvilket skaber en følelse af tryghed.

Det er et lydløst valg

Selv voksne kan erkende, at en højlydt dyne kan føre til stor gene. Dette er ofte forstærket hos børn, da sådanne lyde kan være meget forstyrrende for deres søvn. Det er derfor også en faktor, der er værd at have med i baghovedet, når man vælger dyne til sit lille barn.

Heldigvis kan du roligt vælge en dyne fra Hush Little One, da de har tænkt på dette. De har skabt en dyne, der er meget tæt på at være lydløs. Af denne grund er det også en dyne, der egner sig godt til sensitive børn, eftersom de ikke vil blive forstyrret af lyde fra dynen.