Har du nogensinde hørt om kryptovaluta? Hvis du ikke har, så har du helt sikkert hørt om bitcoins. Der er mange forskellige muligheder hvis du ønsker at sikre dit barns sikkerhed økonomisk i fremtiden.

 

Venter I barn, overvejer at få børn eller allerede har børn, så er det måske en idé at gøre sig nogle tanker om hvordan du bedst kan skabe en god økonomisk sikkerhed for dit barn i fremtiden. Derudover er der masser af andre økonomiske aspekter som skal tages stilling til når man lige pludselig har ansvaret for et andet menneske.

 

I Danmark er vi heldigvis så heldige at uddannelse er gratis og unge mennesker får SU når de studerer. Ikke alle lande er så heldige, og at vi i Danmark er så privilegerede, giver os andre muligheder for at hjælpe vores børn. Når vi som forældre, ikke skal spare op til at vores børn skal have råd til at tage en collage uddannelse, som de fx skal i USA, er vi mindre bunder. Så kan vi hjælpe vores børn på mange andre måder økonomisk, så de har en solid og sikker fremtid, til at følge de drømme de nu end måtte have.

 

En børneopsparing i kryptovaluta

Har du nogensinde hørt om kryptovaluta? Hvis der ikke ringer en klokke, så gør der måske når du læser ordet bitcoins. I 2017 skete der nemlig et kæmpe boost i interessen for bitcoins, og det har gjort at det nu er meget nemmere at investere i kryptovaluta for den almene dansker. Begrebet er ret nyt, og stadig lidt usikkert, men meget tyder på at det holder og at der vil ske endnu et boom i 2020/2021. Investerer du derfor i kryptovaluta nu kan du være heldig at dine kryptovaluta, er meget mere værd om 18 år. På den måde kan du skabe en form for børneopsparing, der vil gavne dit barn. Havde du investeret for 1000 kr, i 2015, ville du nu have tjent mere end 20 tusind kr!

 

Der er også mange som investerer pengene til børneopsparingen i aktier, hvilket helt sikkert også er en mulighed. Og at investere er desuden også noget som er blevet helt vildt populært. Princippet i kryptovaluta såvel som aktier, er baseret på udbud og efterspørgsel. Det vil altså sige at når interessen for en ’vare’, som vi i dette tilfælde kan betegne som en kryptovaluta, stiger, så bliver den mere og mere værd. Når man forudser et stort boom i interessen for kryptovaluta, er det lige præcis nu du skal slå til.

 

Blockchain-teknologi

Blockchain-teknologi er nok ikke noget du umiddelbart har hørt om før. Du kan læse meget mere om teknologien på mininvestering.dk, men her får du lige en kort opsummering. Blockchain-teknologien er nemlig hvad kryptovaluta er baseret på. Det er blevet udtalt at Blockchain-teknologien er den største opfindelse siden internettet. Og det er da ikke en lille påstand, set i bagspejlet, hvor meget større internettet er blevet end man først havde regnet med.

 

Blockchain-teknologi, kan bruges til mange forskellige ting. Fordelen med denne teknologi er at alle transaktioner er åbne. Når de er det, bliver det svære at snyde. Mange firmaer og størstedelen af kryptovalutaerne, er begyndt at bruge denne teknologi, fordi det skaber mere sikkerhed mellem partnerne på hver sin side af transaktionerne.